Uefa B – Here I come!

Uefa B – Here I come!

Na de rustpauze om wille van de kinderen, heb ik vorig jaar beslist om de draad als trainer terug op te pikken. Omdat het er niet eerder van gekomen was, was het goed om die draad terug op te pikken met het volgen van de nodige cursussen.

In dat opzicht schreef ik me in in de cursus Instructeur B, in Zepperen. Na enkele maanden in een leuke groep, heb ik dat diploma dus in m’n bezit. Op zich waren daar wel toffe momenten in, enkele interessante thema’s maar vooral op ontwikkeling en 8v8 gericht. En da’s uiteindelijk niet waar ik constant mee wil bezig zijn.

Om meteen alles in handen te hebben om te trainen tot 2e provinciale, ben ik de uitdaging aangegaan om door te gaan met het cursus-lopen. Maandag 12/9 start ik in Tongeren aan de volgende cursus in lijn, Trainer B. Uefa-B zoals we dat noemen.

Hier verwacht ik alvast toch iets meer van, zowel naar periodisering toe als meer naar het tactische werk. I’ll keep you posted!